Tulosta tilaukset verkkomyymälästäni

Voit tulostaa tilauksia laskuina tai pakkauskuitteina lähetettäviksi tai ladata niitä omia arkistojasi varten. Tilaukset ladataan CSV-tiedostoina (pilkulla erotetut arvot), joita voidaan tarkastella useimmissa laskentataulukko-ohjelmissa, kuten Excelissä.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tilaukset .
  4. Valitse valintaruutu niiden tilausten kohdalla, jotka haluat tulostaa.
  5. Valitse, piilotetaanko hintatiedot esimerkiksi pakkauskuittia varten.
  6. Avaa lasku uuteen välilehteen valitsemalla Esikatselu.
  7. Tulosta tai tallenna tilaus verkkoselaimesi kautta.
    Huomaa: Laskusi otsaketiedot perustuvat verkkosivustosi nimeen käyttämässäsi sivustoeditorissa. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Perustiedot. Laskusi yhteystiedot perustuvat yrityksesi tietoihin. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Kauppa-osiosta Yleistä.