Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda GoDaddy -palvelusta minulle lähetettyjen sähköpostien kieli

Päivitä tilisi asetukset näyttämään haluamasi kieli sähköposteissa, jotka on lähetetty GoDaddy -palvelusta.

1. Siirry GoDaddy yhteystietoasetukset -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Yhteystietojen asetukset -luettelosta Kieli .
  3. Valitse haluamasi kieli Yhteystietojen maa ja kieli -luettelosta ja valitse sitten Tallenna yhteystieto .