No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

301 Sivun uudelleenohjaukset -toiminnon käyttäminen

Jos sivustosi sivut on nimetty uudelleen tai niitä on siirretty uudelleen, 301 -uudelleenohjauksen avulla voit uudelleenohjata kävijät ja hakukoneiden hämähäkit automaattisesti uusille sivuillesi säilyttäen samalla hakukoneesi sijoituksen.

Voit esimerkiksi uudelleenohjata oldpage.php -tiedoston (.asp tai .jsp) kohteeseen " http://www.newdomain.com/newpage.html " ja säilyttää hakukoneiden sijoitukset ja takaisin -linkit.

Käytä alla olevaa koodia uudelleenohjataaksesi liikennettä sivuillesi käyttämällä 301 -uudelleenohjausta.

Huomautus: Korvaa alla olevissa koodiesimerkkeissä "oldpagename" vanhan verkkosivusi nimellä, jolta haluat ohjata liikennettä, ja korvaa "newpage.html" sen uuden verkkosivun nimellä, jolle haluat ohjata liikenteen.

PHP

Tallenna tämä nimellä oldpagename.php

? php > header ("HTTP/1.1 301 siirretty pysyvästi"); header ("Sijainti: http://www.newdomain.com/newpage.html "); exit (); ? >

ASP

Tallenna tämä nimellä oldpagename.asp

%@ Language = VBScript % > % Response.Status = "301 Siirretty pysyvästi" Response.AddHeader "Sijainti", " http://www.new-url.com " % >

ASP.NET

Tallenna tämä nimellä oldpagename.aspx

skriptikieli = "c#" runat = "server"> private void Page_Load (objektin lähettäjä, System.EventArgs e) {Response.Status = "301 Siirretty pysyvästi"; Response.AddHeader ("Sijainti", " http://www.new-url.com "); \} /script >

.htaccess

Kun käytät Linux-palvelinta, jossa Apache Mod-Rewrite -moduuli on käytössä, voit luoda .htaccess-tiedoston, jolla varmistetaan, että kaikki osoitteen coolexample.com pyynnöt ohjaavat uudelleen osoitteeseen www.coolexample.com, missä "coolexample.com" on verkkotunnuksesi. Tallenna .htaccess -tiedosto vanhaan verkkosivustosi juurihakemistoon, joka on sama hakemisto kuin hakemistotiedosto. Voit luoda .htaccess -tiedoston seuraavalla koodilla:

RewriteEngine on rewececond %{http_host} ^coolexample.com [nc] rewriterule ^(.*) $ http://www.coolexample.com/$1 [r = 301, nc]

IIS VPS: llä tai omalla palvelimella

Kun käytät Windows -palvelinta, voit uudelleenohjata 301 -sivun käyttämällä IIS: ää.

1. Valitse uudelleenohjattava tiedosto tai kansio Internet Services Managerissa.
  2. Valitse hiiren kakkospainikkeella valikosta uudelleenohjaus URL-osoitteeseen .
  3. Määritä sen sivun tiedostonimi, jolle haluat uudelleenohjata.
  4. Valitse Tarkka yllä annettu URL -osoite .
  5. Valitse Pysyvä uudelleenohjaus tälle resurssille .
  6. Napsauta Käytä .