Pikaopas Microsoft 365: lle GoDaddyltä

Tervetuloa Microsoft 365 -palveluun! Sinulla on nyt ammattimainen sähköposti käyttäen verkkotunnustasi sekä työkalut yhteistyön ja tuottavuuden parantamiseksi. Microsoft 365: n avulla sähköpostisi ja tiedostosi on yhdistetty laitteisiisi, joten saat enemmän aikaan riippumatta siitä, minne yrityksesi vie. Aloitetaan!

Esittelysähköposti & Office

Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä Microsoft 365: n kanssa GoDaddyn kautta.

Anna sille mennä!

Nyt kun tiedät, mitä voit tehdä Sähköposti & Office Dashboard (Office -koontinäyttö), lue ohjeet sähköpostitilisi käytön aloittamiseen.

Kirjaudu sisään sähköpostiin

Outlookin verkkoversio on nopein tapa tarkistaa sähköpostisi.

1. Siirry Outlookin verkkoversioon .
  2. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
    Kirjaudu sisään

Officen lataaminen ja asennus

Jos sinulla on Business Professional -sopimus tai enemmän, voit asentaa Office -sovelluksia jopa viiteen laitteeseen. Lue lisää Office -sovellusten lataamisesta .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Lataa Office ja kirjaudu sitten sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
  3. Valitse Asenna Office ja noudata annettuja ohjeita.
    Kirjaudu sisään

Määritä sähköposti laitteillesi

Tutustu ohjeisiimme sähköpostin määrittämiseen mobiililaitteille tai työpöytälaitteille.

Suosittelemme Outlook -sovellusta. Hanki mobiililaitteille Outlook App Storesta iOS: lle tai Google Play Store Androidille.

Huomautus: Jos haluat siirtää vanhan sähköpostin uuteen tiliin, vie sähköpostisi ja tuo se Outlookiin PST -tiedostona .

Jaa tiedostoja ja asiakirjoja

Luo ja jaa asiakirjoja Office online -palvelun kanssa. Business Professional -sopimusten tai sitä uudempien versioiden avulla voit myös luoda ja jakaa tiedostoja OneDriven tai SharePointin kanssa.

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Avaa tai luo asiakirja.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Jaa .
    Jaa -painike Wordissä
  4. Anna nimi tai sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä .

Voit myös jakaa tiedostoja Office -työpöytäsovelluksista siirtymällä kohtaan Tiedosto > Jaa .

Luo uusi käyttäjä

Kun tiimisi kasvaa, sinun on ehkä luotava toinen käyttäjätili .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Osta lisää sähköpostia . Sinun on ehkä valittava verkkotunnuksesi, jos sinulla on useita.
  3. Anna tilitiedot kohdassa Luo uusi sähköpostitili .
  4. Valitse Luo .

Huomautus: Tililläsi on useita ilmaisia sähköpostiosoitteita, jos sinun ei tarvitse määrittää henkilökohtaista postilaatikkoa (kuten työntekijää varten). Nämä osoitteet, kuten aliakset ja jakeluryhmät, voivat parantaa tiimityötä ja tehdä pienyrityksistä isompia.