A-tietueen lisääminen

Lisää A-tietue DNS-vyöhyketiedostoosi GoDaddy-tililläsi. A-tietue yhdistää verkkotunnuksesi IP-osoitteeseen ja antaa selainten löytää verkkosivustosi. Voit käyttää A-tietuetta verkkohotellitilisi osoittamiseen tai aliverkkotunnuksen luontiin.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse tietuetaulukosta Lisää.
  5. Valitse Tyyppi-kohdasta A.
  6. A-tietueesi tietojen syöttäminen:
    • Isäntä: Isäntänimi, johon A-tietue linkitetään. Osoita suoraan verkkotunnukseesi kirjoittamalla @.
    • Osoittaa kohteeseen: IP-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi A-tietue valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

a-tietueen lisääminen