A-tietueen lisääminen

Voit yhdistää verkkotunnuksesi verkkosivustoosi lisäämällä A-tietueen DNS-vyöhyketiedostoosi verkkotunnuksesi käyttäessä GoDaddy-nimipalvelimia. A-tietueet osoittavat IP-osoitteeseen, joka on yleensä verkkohotellitilisi käyttämä osoite. Niitä voidaan myös käyttää luomaan aliverkkotunnuksia, jotka osoittavat johonkin IP-osoitteeseen, kuten blog.mycoolnewbusiness.com.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Käytä vyöhyketiedostoasi valitsemalla DNS-hallinta.
  4. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää.
    valitse lisää uusi tietue
  5. Valitse A-vaihtoehto Tyyppi-valikosta.
  6. Anna uuden A-tietueesi tiedot:
    • Nimi: A-tietueen isäntänimi. Kirjoita @, jos haluat asettaa A-tietueen verkkotunnuksesi juureen, tai lisää jokin aliverkkotunnuksen etuliite, kuten www.
    • Arvo: A-tietueesi IP-osoite. Tämä on yleensä verkkohotellitilisi IP-osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi A-tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.