A-tietueen muuttaminen

Muokkaa DNS:n sisältämää A-tietuetta palvelun GoDaddy tililläsi. A-tietueiden muokkaaminen saattaa aiheuttaa tilapäisen käyttökatkon verkkosivustollesi tai sähköpostipalveluun.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse DNS-hallinta-sivulla kynäkuvake DNS-muokkauksen kynäkuvake sen A-tietueen vierestä, jota haluat muokata.

Huomautus: Etkö näe kynäkuvaketta? Tarkasta nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko Hakukonenäkyvyyden? Ota yhteyttä asiakastukeen
    • Onko verkkotunnusten välitys kytketty päälle?
    • Onko verkkotunnus yhdistetty kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Katkaise yhteys käymällä tällä sivustolla.
    • Onko sivustosuojauksen palomuuri kytketty päälle? IP-osoitteen muokkaaminen

5. A-tietueesi tietojen muokkaaminen:
    • Isäntä: Isäntänimi, johon A-tietue linkitetään. Osoita suoraan verkkotunnukseesi kirjoittamalla @.
    • Osoittaa kohteeseen: IP-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

CNAME-tietueen muokkaaminen