DNS-verkkohotellin käyttö

Kun olet lisännyt DNS -verkkohotellin verkkotunnuksellesi, voit käyttää vyöhyketiedostoa lisätäksesi, muokataksesi tai poistaaksesi DNS -tietueita.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Tarkastele nykyisiä DNS -tietueitasi. Voit lisätä, muokata tai poistaa tietueita tarpeen mukaan.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.