GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää Facebook -rekisteröitymislomake

Lisää GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomake yrityksesi Facebook -sivulle. Facebook -integraatio tukee rekisteröintilomakkeita vain, jos sinulla on Facebook -sivun ylläpitäjän käyttöoikeudet ja sinulla on vähintään 2000 seuraajaa . Facebook kehittäjille -sivun välilehtien artikkelissa on yksityiskohtaisia tietoja välilehden mukauttamisesta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin Sähköpostimarkkinointi -kohtaan ja valitse Hallitse .
  3. Valitse Lisäosat- valikosta Lisää lisää .
    Lisää lisää
  4. Napsauta kolmannen osapuolen integraatiot -välilehteä.
  5. Selaa alaspäin Facebook Kirjautuminen lisäosa valitsemalla Käytössä ja sitten Asetukset-kuvaketta.
    Lisää lisää
  6. Napsauta oikealla olevaa Valtuuta -kohtaa. Kun Facebook -kirjautumissivu avautuu, napsauta OK
  7. Napsauta oikealla puolella olevaa Lisää Facebook -välilehteä.
  8. Valitse lomake, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Facebook -sivu, jolla haluat lomakkeen näkyvän.
  9. Napsauta Tallenna muutokset, niin Sähköpostin rekisteröinti -välilehti näkyy nyt Facebook -sivulla.