Kotisivukone Ohje

Add a PayPal button for donations or single items

Every GoCentral plan except Personal lets you add up to three PayPal buttons to your website. Use each button to sell a single product, or enable customers to donate to a cause you choose.

Note: The eCommere plan's Online Store uses a different method for handling PayPal. See Maksutavan lisääminen for how to have a PayPal button appear in the checkout screen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä siihen kohtaan, johon haluat lisätä PayPal-painikkeen, ja napsauta vihreää pluspainiketta.
    Napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta Myy verkossa.
    napsauta Myy verkossa
  5. Napsauta PayPal-painiketta.
    Napsauta paypal-painiketta
  6. Napsauta haluamaasi asettelua.
    valitse asettelu
  7. Kun Osio lisätty -vahvistus tulee näkyviin, napsauta PayPal-painiketta, jotta voit aloittaa sen tekstin, kuvan ja asetusten muokkaamisen.

Jos sinulla ei ole vielä PayPal-tiliä, napsauta PayPal-painikkeen paneelissa PayPal-asetukset, valitse Luo PayPal-tili ja seuraa kehotteita.

valitse asettelu

Huomautus: Jos muutat mieltäsi etkä haluakaan lisätä osiota, napsauta Poista osio -painiketta PayPal-painikkeen paneelin alaosassa.

8. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu nähdäksesi tulokset. Jos pidät näkemästäsi, osta uusi verkkotunnus tai käytä jotain muista verkkotunnuksistasi.
  9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelin) tai Julkaise (tietokone/tabletti).