PayPal-painikkeen lisääminen lahjoituksia tai yksittäisiä kohteita varten

Lisää jopa 15 PayPal -painiketta verkkosivustollesi. Käytä kutakin painiketta yksittäisen tuotteen myymiseen tai anna asiakkaiden tehdä lahjoitus valitsemallesi tarkoitukselle. Tämä ei ole maksutavan lisääminen Verkkomyymälään kassanäytössä ( Commerce -sopimus ) tai verkkotapaamisiin liittyvien maksujen hyväksyminen (Premium -sopimus).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja kohtaan, johon haluat lisätä PayPal -painikkeen, ja lisää osio .
  5. Etsi PayPal -painike -osio ja valitse Lisää haluamasi asettelun vierestä.
  6. Valitse osiosi, niin voit alkaa muokata sen tekstiä, kuvaa ja asetuksia. Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tiliä, valitse PayPal -asetukset , valitse sitten Luo PayPal -tili ja seuraa kehotteita.
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.