Lisää sivusto WP Premium -tukeen

Kun olet määrittänyt hallintapaneelisi, voit lisätä liittymään lisää WordPress -sivustoja näiden vaiheiden avulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa WP Premium -tuen koontinäyttö. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Napsauta Lisää sivusto -painiketta.
  3. Täytä Lisää sivuston käyttöoikeus -lomakkeen kentät:

Valitse joko Oma tili , Asiakkaat tai Kolmas osapuoli avattavasta Lisää sivusto -valikosta.

• Oma tili -vaihtoehdon avulla voit valita tilisi verkkohotellipaketista valitsemalla sen avattavasta luettelosta.
    • Jos olet Pro- asiakasohjelman jäsen, asiakkaasi näkyvät avattavassa valikossa ja valitsevat jonkin verkkohotellinsa.
    • Kolmas osapuoli -vaihtoehto koskee kaikkia muita tämän asiakastilin ulkopuolella isännöityjä sivustoja.
  4. WordPress

1. Sivuston URL -osoite (coolexample.com)
    2. b. Minulla on mukautettu sisäänkirjautuminen WP -järjestelmänvalvojaa varten -valintaruutu - Valitse tämä valintaruutu ja täytä WP -järjestelmänvalvojan polku -kenttä, jos sinulla on mukautettu kirjautumispolku. (coolexample.com/custom-login)
    3. WP -järjestelmänvalvojan URL -osoite - Tämä kenttä täyttyy automaattisesti sivuston URL -osoitteesta, ellet valitse yllä mainittua valintaruutua.
    4. Käyttäjätunnus
    5. Salasana

FTP

1. Isäntäosoite (coolexample.com tai IP -osoitteesi)

Jos sivustosi käyttää palomuuria tai CDN: ää, sinun on ehkä annettava verkkohotellin IP -osoite verkkotunnuksen sijasta.

2. Käyttäjä
    3. Salasana
    4. Protokolla
    5. Portti

Huomautus: Sinun täytyy muuttaa Protokolla- ja Porttiasetuksia vain, jos isäntä tai palvelin ei käytä FTP: n vakioasetuksia.

5. Napsauta Lisää sivusto -painiketta.

Huomautus: Jos saat virheilmoituksen, sinun on ehkä löydettävä FTP -asetukset tai vaihdettava WordPress -salasanasi .

Voit nyt valita tämän uuden WordPress-sivuston verkkosivustojen avattavasta valikosta ja lähettää palvelupyynnön, kun se on valmis.

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja: