Lisää video ja kuvat blogikirjoitukseen

Kuvat ja videot eivät ainoastaan anna blogikirjoituksellesi enemmän merkitystä, vaan myös lisäävät blogiviestillesi visuaalista mielenkiintoa.

Huomautus: Harkitse kuvien tai videoiden luomista ennen blogikirjoituksen luomista .

Tämä video on osa Blogin käyttäminen yrityksellesi -opastussarjaa .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Siirry Koontinäytöllä kohtaan Markkinointi ja sitten Blogi .
  4. Valitse Luo viesti . Tai siirry olemassa olevaan kirjoitukseen, jonka haluat päivittää, viemällä hiiren osoitin viestin päälleKebab -asetukset -valikon kuvake Asetukset -valikossa ja valitse Muokkaa viestiä
  5. Kun kohdistin on tekstialueella, voit lisätä kuvia, videoita tai jakajaa + -painikkeella.
    • Kuvat : Blogikirjoituskuvien lisääminen on samanlainen kuin kuvan lisääminen verkkosivustollesi .
      • Lataa palvelimelle uusi kuva tai valitse äskettäin lisättyjen kuvien, tekijänoikeusvapaiden kuvapankkikuvien, kokoelmien ja sosiaalisen median kuvien joukosta. Etsi avainsanoja oikeasta yläkulmasta sekä omiin lataamiisi kuviin että kuvapankkikuviin.
      • Kun olet valinnut kuvan, valitse Lisää .
      • Lähennä kuvaa ja valitse tasaus. Valitse sitten lisättävä kuvateksti hakukoneoptimoinnille ja helppokäyttöisyydelle. Lopuksi voit linkittää blogikirjoituskuvan URL -osoitteeseen.
    • Video : Liitä videosi URL -osoite ruutuun. Jos olet ladannut videon mediakirjastoon, löydät linkin Vimeo -tililtäsi.
    • Jakajat : Väliseinät ovat yksinkertaisia viivoja, jotka erottavat visuaalisesti kaksi osaa toisistaan. Voit poistaa jakajan valitsemalla jakolinjan ja painamalla näppäimistön Askelpalautin- tai Poista -näppäintä.
  6. Valitse Valmis, jos olet lisännyt kuvan tai videon.
  7. Jatka blogikirjoituksesi luomista .
  8. Lue viestisi vielä kerran varmistaaksesi, että kirjoitusvirheissä ei ole merkkejä.
  9. Kun olet valmis jakamaan viestisi maailman kanssa, valitse Julkaise tai Aseta julkaisupäivä . Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, voit valita Näytä viesti nähdäksesi, miltä se näyttää blogisi vierailijoille.