Lisää sähköpostin allekirjoitus Outlookin verkkoversioon

Lisää sähköpostin allekirjoitus, joka näkyy, kun lähetät viestejä Outlookin verkkoversiossa. Määritä allekirjoitus lisäämään automaattisesti uusiin viesteihin tai vastauksiin ja edelleenlähetyksiin. Kun lisäät allekirjoitukseesi tietoja, kuten puhelinnumerosi ja verkkosivustosi, vastaanottajat tietävät enemmän siitä, kuka ottaa heihin yhteyttä.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmassa reunassa Outlook .
  3. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset .
  4. Valitse Mail , sitten Luo ja vastaa .
    Vasen paneeli, jossa näkyy Sähköposti, kirjoita ja vastaa
  5. Anna Sähköpostin allekirjoitus -kohdassa allekirjoituksen nimi ja kirjoita sitten allekirjoitus, jota haluat käyttää:
    • Kopioi ja liitä allekirjoitus, joka on luotu Email & Office -koontinäyttö .
    • Kirjoita allekirjoituksesi. Voit lisätä nimesi, sähköpostiosoitteesi, logosi ja sosiaalisen median linkit.
    VERHEYS
  6. (Valinnainen) Luo toinen allekirjoitus valitsemalla + Uusi allekirjoitus. Kun se on luotu, se näkyy tallennettujen allekirjoitusten luettelossa.
  7. Valitse Valitse oletusallekirjoitukset -kohdassa oletus allekirjoituksesi kohdille Uudet viestit ja Vastaukset/Välitykset .
  8. VERHEYS
  9. Valitse Tallenna.

Huomautus: Nämä vaiheet luovat allekirjoituksen, joka on käytettävissä vain käytettäessä Outlookia verkossa. Jos käytät muita sähköpostiohjelmia, sinun on myös luotava allekirjoituksia niille.