Lisää identiteetti

Kun olet lisännyt identiteetin, voit käyttää sitä sähköpostin lähettämiseen (käyttäen eri osoitetta) ensisijaisen sähköpostitilisi kanssa. Oletetaan esimerkiksi, että ensisijainen sähköpostitilisi on me@example.com ja että haluat lähettää sähköpostia markkinointitiimin puolesta. Lisää identiteetti markkinointitiimille (mktg@example.com) ja lähetä sähköpostiviesti käyttäen tätä identiteettiä ensisijaisesta tilistäsi.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Klassisen näkymän Asetukset -valikosta Henkilökohtaiset asetukset .
    Napsauta ja vedä kahvaa
  3. Napsauta Identities -välilehteä ja napsauta sitten Add Identity .
    Napsauta Lisää identiteetti
  4. Täytä seuraavat kentät:
    Kenttä Toimi näin
    Nimi Anna nimi, joka näytetään sähköpostin vastaanottajille.
    Sähköposti Anna sähköpostiosoite, joka näytetään sähköpostin vastaanottajille.
    Vastaa Anna sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottajien lähettävän vastaukset.
    Oletus Valitse valintaruutu, jos haluat tehdä tästä identiteetistä oletusasetuksen.
    Täytä kentät
  5. Napsauta OK.

Voit muokata identiteettiä Toiminnot -sarakkeessa.