Lisää digitaalisia tuotteita

Haluat ehkä tarjota Websites + Marketing -verkkokaupassasi digitaalisia tuotteita, kuten ladattavia asiakirjoja, videoita tai äänitiedostoja. Websites + Marketing -sivustot voi olla sekä digitaalisia tuotteita että fyysisiä tuotteita, jotka toimitetaan asiakkaillesi.

Huomautus: Digitaalisten tuotteiden lisääminen ei ole mahdollista mobiililaitteilla.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tuotteet .
  4. Lisää uusi tuote valitsemalla Lisää -painike.
  5. Valitse Video/Digital -tuotetyyppi.
    Valitse Digitaalinen painike
  6. Aloita antamalla pakolliset kentät Tuotteen nimi ja Hinta. Täytä loput kentät tarpeen mukaan.
    • Kuva tai video : Kuvat sisältävät tuotteet ovat houkuttelevampia. Valitse jompikumpi painikkeista ja etsi tiedosto, jota haluat käyttää, ja valitse Avaa .
      Huomautus: Kuvien on oltava JPG-, JPEG-, GIF- tai PNG -muodossa, ja niiden koko ei saa olla yli 10 Mt. (Voit ladata kuvia, joiden koko on enintään 5000 x 5000 pikseliä, mutta niiden enimmäisnäyttö on 1920 x 1080 pikseliä.)
    • Alennushinta : Näyttää myyntihinnan, kun normaalihinta on yliviivattu
    • Veroluokka : Oletusarvoisesti luokaksi on määritetty Digitaaliset tuotteet . Jos tuote on verotettava, muuta valikosta Vakio tai valitse Ei verotettava .
    • Näkyvyys : Vaihda Näkyvä myymälässä -asetukseksi ei, jos haluat piilottaa kausiluonteiset tuotteet tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • Luokat : Tee tuotteiden löytämisestä helpompaa luomalla luokkia, kuten vaatteet, kotitaloustavarat ja lelut. Saat lisätietoja alaluokkien luomisesta kohdasta Lisää tuoteluokkia .
  7. Välilehtien avulla voit lisätä tietoja ja tarjota digitaalisen tuotteen.
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta. manuaalisesti, tai valitse Ehdota kuva , jos haluat luoda yhden automaattisesti.
      • Käytä Ehdota kuvausta -toimintoa, kun haluat luoda tuotteellesi tekoälyn luoman kuvauksen. Voit kopioida tekstin tai luoda sen uudelleen valitsemalla Näytä toinen luonnos . Kun olet tyytyväinen tulokseen, valitse Lisää .
      • Huomautus: Jos sinulla on vähintään yksi tuotekuva ja tuotteen nimi, tekoäly auttaa luomaan tarkemman kuvauksen.
    • Ladattava sisältö : Valitse Lisää tiedosto . Kun olet lisännyt tuotetiedoston ja nimennyt sen, lataa se valitsemalla Tallenna .
      Huomautus: Tuotetta kohti voidaan ladata enintään 10 tiedostoa. Lähes kaikki tiedostotyypit ovat sallittuja (MP3, MP4, M4A, ZIP, CSV, XLS jne.), Ja kukin ei voi olla suurempi kuin 2 Gt. Asiakkaasi saa yksilöllisen URL -osoitteen kutakin tiedostoa varten ja voi ladata tiedoston enintään kolme kertaa.
    • Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muokata.
  8. Valitse Tallenna uudelleen, kun olet valmis, tai lisää Tallenna lisää valitsemalla Lisää ja lisää toinen .
    Huomautus: Verkkomyymälääsi voi lisätä korkeintaan 5 000 tuotetta fyysisten ja digitaalisten tuotteiden yhdistelminä. Voit ladata enintään 100 tuotetta kerralla. Vaikka voit lisätä tai tuoda tuotteita myymälääsi, vientivaihtoehtoa ei ole.
  9. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.

Tämä video kattaa tuotteiden ja tuotekuvien lisäämisen sekä verkkomyymälän hinnoittelun, verot, maksut ja toimitukset.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Digitaalisen tuotteen tilaussivun latausrajan nollaaminen:

1. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tilaukset .
  2. Valitse digitaalisen tuotteen tilaus.
  3. Vieritä kohtaan Tiedostot .
  4. Valitse Nollaa rajat .
  5. Valitse OK palauttaaksesi kaikkien tähän tilaukseen liittyvien tiedostojen latausrajat.

Latauslinkin lähettäminen uudelleen asiakkaalle digitaalisen tuotteen tilaussivulta:

1. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tilaukset .
  2. Valitse digitaalisen tuotteen tilaus.
  3. Vieritä kohtaan Tiedostot .
  4. Valitse Lähetä linkit uudelleen .
  5. Lähetä latauslinkit tilaukseen liittyvään asiakkaan sähköpostiin valitsemalla OK .