Lisää ulkoiset yhteystiedot jakeluryhmääni

Kun tarvitset organisaatiosi ulkopuolisia ihmisiä vastaanottamaan sähköposteja, lisää heidät ulkoisina yhteyshenkilöinä jakeluryhmään (kutsutaan myös jakeluluetteloksi).

Vaaditaan: Varmista ennen aloittamista, että olet jo luonut jakeluryhmän ja lisännyt ulkoisia yhteystietoja osoitekirjaasi.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen (EAC). Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Vastaanottajat -kohdasta Ryhmät .
    vastaanottajat laajennettu korostetuilla ryhmillä
  3. Valitse Jakeluluettelo .
    jakeluluettelon välilehti korostettuna
  4. Valitse jakeluryhmäsi nimi kohdassa Ryhmän nimi. Ikkuna avautuu oikealle puolelle.
    ryhmän nimi korostettuna
  5. Valitse Jäsenet ja sitten Näytä kaikki ja hallitse jäseniä . Näet luettelon olemassa olevista jäsenistä.
  6. Valitse Lisää jäseniä ja valitse sitten käyttäjä, jonka haluat lisätä jakeluryhmään.
  7. Valitse Lisää . Näet vahvistuksen, kun muutokset on tallennettu.