Google AdSensen lisääminen verkkosivustolle

Google AdSense lisää sivustoosi sisällön ja vierailijoiden perusteella valittavia teksti- ja muita mainoksia ja maksaa sinulle käyttämästään mainostilasta. Jos haluat lisätietoja, siirry osoitteeseen https://support.google.com ja valitse AdSense.

Huomautus:Google AdSensen lisääminen on vain sellaisten Yhdysvalloissa sijaitsevien asiakkaiden käytettävissä, joilla on käytössään Vakio-, Premium- tai verkkokauppapaketti (vertaile paketteja ja hintoja .)

Tämä video on osa opassarjaa: Blogin hyödyntäminen yritystoiminnassa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset ja valitse sitten Google AdSense.
  5. Jos sinulla ei vielä ole AdSense-tiliä, käytä tätä linkkiä ja rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi. Muussa tapauksessa voit avata uuden välilehden ja kopioida AdSense-komentosarjasi. (Käytä linkkiä Googlen ohjeartikkeliin, jos tarvitset apua AdSense-koodisi paikantamisessa.)
  6. Liitä koodi tähän AdSense-komentosarja-ruutuun. Tässä voit myös vaihtaa ads.txt- tai app-ads.txt-tiedostojen välillä ja antaa niitä koskevat tiedot. (Tutustu Googlen ohjeartikkeliin, jos tarvitset apua ads.txt-tiedoston luomisessa sivustoasi varten.)
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Mainosten näyttäminen alkaa tavallisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun Google on hyväksynyt verkkosivustosi.
  8. Huomautus: Sivustosi vierailija ei ehkä näe mainoksia, jos hän käyttää selaimessaan verkkomainosten estoa.