Lisää Google Analytics WordPressiin

Voit seurata WordPress -sivustoasi Google Analyticsissä lisäämällä seurantakoodin WordPress -teeman otsikkoon.

Huomautus: Sinulla on oltava Google Analytics -tili, ennen kuin voit määrittää tämän laajennuksen. Jos sinulla ei ole tiliä, sinun täytyy luoda sellaisen.

1. Käytä Google Analytics -tiliäsi ja kopioi seurantakoodinpätkä .
  2. Käytä WordPress -tiedostojasi verkkohotellin tai FTP: n kautta. ( cPanel / Plesk / WordPress -hallinta )
  3. Siirry WordPress-sivustosi /wp-content /themes-kansioon.
  4. Avaa sivustollasi parhaillaan käytettävän teeman kansio.
  5. Avaa ja muokkaa header.php -tiedostoa.

Jos teemassasi ei ole otsikkoa header.php, sinun täytyy etsiä ja muokata tiedostoa, joka sisältää wp_head () -koodin.

6. Liitä seurantakoodinpätkä juuri ennen seuraavaa koodia.
    ph php wp_head ();
  7. Tallenna ja lataa päivitetty tiedosto.
  8. Käy sivustollasi, jotta liikenne kirjataan Google Analytics -tiliisi.
  9. Tarkista Google Analytics -raportoinnistasi , että tiedosto on päivitetty oikein.