Lisää kirjelomakekuvia sähköposteihini

Voit lisätä kirjelomakekuvia Workspace Webmail -sähköposteihisi.

Huomautus: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Klassikkonäkymässä . Jos käytät Päivitetty -näkymää , katso kohta: Luo ja käytä sähköpostimalleja

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Sähköposti -välilehdellä Asetukset .
  3. Valitse Henkilökohtaiset asetukset .
    Napsauta Henkilökohtaiset asetukset
  4. Napsauta Allekirjoitus -välilehteä.
  5. Valitse Kirjelomakkeet -kohdasta, mihin haluat sijoittaa kuvat, ja napsauta Lähetä kuva -vaihtoehtoa selataksesi kuvatiedostoa.
    Napsauta ja vedä kahvaa
  6. Voit saada kuvan Toista ylhäältä alas tai Älä toista .
  7. Jos haluat, että kirjelomakkeiden asettelu lisätään automaattisesti kirjoitusikkunaan, valitse Lisää kirjelomake automaattisesti HTML -kirjoitusikkunaan , joka sijaitsee Kirjelomake -osan yläosassa.

Huomautus: Voit lisätä kirjelomakkeen milloin tahansa napsauttamalla Lisää kirjelomake sommittelussa.

8. Jos olet lisännyt kuvan ylä- tai alaosaan ja haluat sähköpostin vastaavan kuvan leveyttä, valitse Yhdistä viestin tekstin leveys ylä- ja alaosan kuvien leveyden kanssa .
  9. Napsauta Esikatselu näyttääksesi esimerkin kirjelomakkeiden asettelusta.
  10. Napsauta OK.