GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää linkkejä kampanjaasi

Lisää linkki tekstiin

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Korosta teksti, jonka haluat muuttaa napsautettavaksi linkiksi, ja napsauta ketjun linkkikuvaketta tekstimoduulin alaosassa.
    Korosta linkin lisäämisen teksti.
  3. Lisää sivustosi URL-osoite ponnahdusikkunassa Linkitä: -kenttään ja valitse Tallenna.

Kun olet muokkaustilassa, linkki näkyy täydellisenä koodikoodina.

Linkki näkyy markdown -koodina muokkaustilassa

Napsauta vain Esikatselu -painiketta moduulin vasemmassa yläkulmassa nähdäksesi linkin näyttämisen sellaisenaan.

Näytä lopullisen linkin näyttö napsauttamalla Esikatselu -painiketta

Lisää linkki, joka alkaa URL -osoitteesta

Huomautus: Tämä toimii vain, jos tekstiin lisäämäsi URL -osoitteen etuliite on http: //.

1. Korosta linkin teksti ja napsauta ketjun linkkikuvaketta .
    Korosta URL -osoite ja napsauta ketjun linkkipainiketta.
  2. Ponnahdusikkuna on sama kuin yllä, mutta URL-osoitteesi syötetään Linkitä: -kenttään. Sinun on lisättävä näytettävä tekstisi Näytettävä teksti: -kenttään.
  3. Napsauta Tallenna ja olet valmis!

Lisää linkki kuvaan

1. Kun olet lisännyt kuvan kampanjaasi , napsauta kynäkuvaketta kuvan alla.
    Lisää linkki kuvaan napsauttamalla kynäkuvaketta.
  2. Anna ponnahdusikkunassa URL -osoitteesi Link Image to: (Linkitä kohteeseen) -kenttään ja napsauta Tallenna.

Linkki ei näy lopullisessa kampanjassa, mutta lukijat napsauttavat kyseistä URL -osoitetta, kun he napsauttavat mitä tahansa kuvan kohtaa.