Lisää Workspace Email Gmailiin Android -laitteessa

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -tilisi Gmailiin Google Pixelillä tai muulla Android -laitteella. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

1. Avaa Gmail -sovellus.
    • Jos Gmail on uusi sinulle, napauta Lisää sähköpostiosoite .
      Napauta Lisää sähköpostiosoite
    • Jos sinulla on jo Gmail-tili, napauta oikeassa yläkulmassa profiiliasi ja Lisää toinen tili .
      Napauta Lisää tili
  2. Napauta Määritä sähköposti -kohdassa Muu .
    Muu
  3. Anna Workspace Email -osoitteesi ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta seuraavaksi
  4. Napauta tilisi tyypiksi Henkilökohtainen (IMAP) . (Vaikka henkilökohtainen POP voi toimia, näissä ohjeissa käytetään IMAP -protokollaa.)
  5. Anna salasanasi ja napauta Seuraava .
  6. Muokkaa saapuvan postin palvelinta osoitteeksi imap.secureserver.net ja napauta Seuraava .
    Muokkaa Saapuvan IMAP -palvelinta
  7. Muokkaa lähtevän SMTP -palvelimen muotoa smtpout.secureserver.net ja napauta Seuraava .
    Muokkaa lähtevän postin SMTP: tä
  8. Valitse Tilisi asetukset ja napauta Seuraava .
    Valitse Tilivaihtoehdot
  9. Päivitä tilisi nimi ja oma nimesi (nimi, joka näkyy lähetetyssä sähköpostissa). Viimeistele määritys ja palaa Saapuneet -kansioon napauttamalla Seuraava.
    Anna nimesi

Sähköpostitilisi on Android -laitteessasi ja voit aloittaa! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, valitse Edellinen . Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.