Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin Android -laitteessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlookin Android -sovelluksen käyttöä . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
qr -koodi Microsoft Outlook -sovelluksen lataamista varten

Lisää sähköpostisi Gmailiin Google Pixelillä tai toisella Android -puhelimella. Riippumatta siitä, missä olet, pysyt aina yhteydessä sähköpostiisi.

1. Avaa Gmail.
    Monivärinen M sanan Gmail yläpuolella
  2. Jos olet uusi käyttäjä, napauta Lisää sähköpostiosoite . Muussa tapauksessa napauta Profiili ja valitse sitten Lisää toinen tili .
    Napauta Lisää tili
  3. Napauta Exchange ja Office 365.
    Valitse Exchange ja Office 365
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava .
  5. Anna sähköpostisi salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään . Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen .
    Anna salasana ja kirjaudu Microsoftiin
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Sinun on ehkä annettava Gmailille käyttöoikeus tilillesi, napauta Hyväksy .
  8. Kun tilisi on valmis, napauta Valmis . Sinut siirretään Saapuneet -kansioon.
    Valmis
  9. Jos tämä on ensimmäinen sähköpostitilisi Gmail Android -ohjelmassa, sinulta kysytään, haluatko lisätä toisen tilin. Voit ohittaa tämän vaiheen napauttamalla TAKE ME GMAIL . Jos tämä ei ole ensimmäinen tilisi, näet sähköpostilaatikkosi.

Microsoft 365 -tilisi on nyt määritetty Gmailiin!