Lisää Microsoft 365 -sähköpostini iPhone- tai iPad-laitteen Apple Mail -sovellukseen

Vaihe 3 Määritä Microsoft 365 -tili -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi iPhone- tai iPad-laitteesi Apple Mail -sovellukseen. Tämän jälkeen voit lähettää, vastaanottaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Avaa asetuskuvake asetusvalikko asetukset.
  2. Napauta Mail ja sitten Tilit. Riippuen iOS-versiostasi sinun on ehkä napautettava kohtaa Salasanat ja tilit.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  3. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  4. Napauta Microsoft Exchange -kohtaa.
    Napauta valikon Microsoft Exchange -kohtaa
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus (esimerkiksi yrityksesi nimi tai sähköpostin tyyppi) ja napauta sitten Seuraava.
    Anna sähköpostiosoite ja kuvaus ja napauta Seuraava
  6. Vahvista, että haluat käyttää Microsoft Exchange -tiliäsi, napauttamalla Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu Exchange-tilillesi napauttamalla Kirjaudu sisään
  7. Syötä sähköpostin salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu, ei henkilökohtainen.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  9. (Valinnainen) Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua saatetaan pyytää antamaan tietosi manuaalisesti:
    • Sähköposti: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    • Salasana: Microsoft 365-sähköpostisi salasana
    • Palvelin: outlook.office365.com (tämä on pakollinen)
    • Verkkotunnus: Tämän voi jättää tyhjäksi
    • Käyttäjätunnus: Microsoft 365-sähköpostiosoitteesi
  10. Napauta Seuraava. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta, minkä jälkeen Microsoft 365 ja Mail-sovellus voivat toimia yhdessä. Napauta Hyväksyn.
  11. Napauta Tallenna. Voit palata tänne päivittämään asetuksia milloin vain.
    Tarkasta asetukset ja napauta Tallenna

Siinä kaikki! Löydät Microsoft 365 -tilisi kohdasta Tilit.