Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookiin Mac -tietokoneessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköposti Outlook for Mac -sovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia tietokoneeltasi.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Avaa Outlook. Eikö sinulla ole sovellusta? Näin voit ladata sen .
    Outlook -sovelluskuvake, jossa on sininen kirjekuori ja valkoinen O
  2. Jos olet uusi käyttäjä, valitse Lisää sähköpostitili ja siirry sitten vaiheeseen 4. Muussa tapauksessa valitse Työkalut ja sitten Tilit .
    Valitse Työkalut ja sitten Tilit
  3. Valitse plusmerkki (+) ja valitse sitten Lisää tili .
    Valitse plusmerkki ja lisää sitten tili
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka .
    • Saatat saada sivun, jolla on tilejä. Jos määritettävä sähköpostiosoite on luettelossa, valitse se. Muussa tapauksessa jatka valitsemalla Lisää muita .Lisää tili, anna sähköpostiosoite ja jatka
  5. Anna sähköpostisi salasanat ja valitse sitten Kirjaudu sisään . Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen .
    Anna sähköpostisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Sinulta kysytään, haluatko lisätä toisen tilin. Napauta Valmis siirtyäksesi Outlook -postilaatikkoosi.
    Lisää toinen tili tai siirry Saapuneet -kansioon valitsemalla Valmis

Microsoft 365 -sähköpostisi on nyt Outlook for Mac -sovelluksessa ja olet valmis aloittamaan!