Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlook-ohjelmaan Windows-tietokoneessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi Outlook 2016 -sovellukseen (tai uudempaan) Windows-tietokoneessa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia liikkeellä ollessasi.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Avaa Outlook. Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Näin voit ladata sen.
    Outlook-kuvake, sininen kirjekuori, jossa on valkoinen O-kirjain
  2. Jos olet uusi käyttäjä, siirry vaiheeseen 3. Valitse muussa tapauksessa Tiedosto ja valitse sitten + Lisää tili.
    Valitse Tilin tiedot -kohdassa vaihtoehto + Lisää tili
  3. Syötä Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja valitse Yhdistä.
    • Jos sähköpostiosoitteen kenttä on esitäytetty eri sähköpostiosoitteella, voit valita oikean osoitteen avattavasta valikosta tai poistaa osoitteen ja syöttää oikean tilalle.
      Syötä sähköposti ja valitse Yhdistä
  4. Syötä sähköpostisi salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu, ei henkilökohtainen.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  6. Jos olet uusi käyttäjä, voit lisätä jonkin toisen sähköpostiosoitteen ja valita sitten Seuraava. Valitse muussa tapauksessa Valmis.
    lisää jokin toinen sähköpostiosoite tai valitse valmis

Microsoft 365 -osoitteesi on nyt lisätty Outlookiin.