Lisää fyysisiä tuotteita

Lisää verkkomyymälääsi fyysisiä tuotteita, mukaan lukien yksityiskohtaiset kuvaukset, hinnat, valokuvat, SKU: t, luokat ja toimitustiedot. Websites + Marketing -sivustot myös lisätä ladattavia digitaalisia tuotteita .

Huomautus: Lisää verkkomyymälääsi jopa 5 000 tuotetta fyysisten ja digitaalisten tuotteiden yhdistelminä. Voit viedä tuotteitasi tai tuoda niitä CSV -tiedostosta .

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytössä Commerce ja sitten Products -kohdassa Products .
  4. Valitse Lisää tai Lisää tuote .
    Valitse Lisää
  5. Anna pakolliset kentät Tuotteen nimi ja Hinta.
  6. Täytä valinnaiset jäljellä olevat kentät tarpeen mukaan:
    • Alennushinta : Näyttää myyntihinnan, kun normaalihinta on yliviivattu.
    • Veroluokka : Valitse tuotteellesi parhaiten sopiva veroluokka. Tarvittaessa voit lisätä tai muuttaa veroluokkien hintoja .
    • Näkyy myymälässä : Näytä tai piilota tuote myymälässä valitsimella. Voit asettaa sen Ei -asetukseksi kausiluonteisten tuotteiden piilottamiseksi tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • SKU : Anna yksilöllinen SKU (Stock Keeping Unit) -numero varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan. Käytä mitä tahansa numerointijärjestelmää, josta pidät.
    • Luokat : Auta asiakkaita löytämään tuotteita luomalla luokkia , kuten vaatteet, kotitaloustavarat tai lelut.
  7. Valitse Lisää kuva tai pudota kuvatiedosto ruutuun. Kuvat ovat valinnaisia, mutta niitä suositellaan.
  8. Huomautus: Voit lisätä enintään 10 kuvaa. Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg- tai .png -muodossa, ja niiden koko ei saa olla yli 10 Mt. GIF -kuvia ei tueta. (Vaikka kuvien koko voi olla jopa 5000 x 5000 pikseliä, niiden enimmäisnäyttö on 1920 x 1080 pikseliä.)

9. Käytä välilehtiä lisätäksesi lisätietoja tai vaihtoehtoja tuotteellesi.
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta.
    • Inventaario & Vaihtoehdot : Seuraa saatavilla olevia tarvikkeita ja tarjoa asiakkaille tuotevaihtoehtoja, kuten koko ja väri. Kullakin vaihtoehdolla voi olla oma yksilöllinen hinta- ja varastomääränsä.
    • Toimitus : Lisää paketin toimituspaino ja mitat , kun lisäät yleisiä toimitusvaihtoehtoja . (Kaikki toimitusvaihtoehdot, jotka lisäät tänne suoraan tuotteeseen, korvaavat yleiset toimitusvaihtoehdot.)
    • Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muuttaa halutessasi.
    • Tunnisteet : Lisää tuotetunnisteita, jotta voit paremmin luetteloida tuotteesi kauppapaikoilla. (Ei saatavilla Premium -verkkomyymälälle.)
  10. Valitse Tallenna, kun olet valmis, tai Tallenna ja lisää toinen, jos haluat jatkaa tuotteiden lisäämistä. Myymälälistauksesi päivitetään välittömästi.

Palaat Tuotteet -sivulle, jossa voit tehdä lisämuutoksia.

• Valitse Quick Edit, jos haluat muokata kaikkia tuotteitasi kerralla.
  • Valitsekolmen vaakasuoran pisteen kuvake luoda tuotteestasi sosiaalisen median julkaisun, kopioida tuotteesi tai poistaa sen kokonaan. Valitse useita poistettavia tuotteita käyttämällä valintaruutuja.

Katso esittely, joka sisältää tuotteiden, tuotekuvien, hinnoittelun, verojen ja toimitusten lisäämisen osana Lisää verkkomyymälää verkkosivustollesi -oppaassa.

Aiheeseen liittyvä vaihe s