Tuoteluokkien lisääminen

Auta asiakkaitasi löytämään nopeasti tarvitsemansa myymälästäsi luomalla tuoteluokkia ja alaluokkia.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Luokat .
  1. Valitse Luokat -sivulla Lisää .
  2. Anna luokan nimi ja kuvaus . Sinulla on myös mahdollisuus muokata Luokka -linkkiä . Luokkalinkkisi tarjoaa suoran URL -osoitteen tämän luokan tuotteille, ja sen pitäisi vastata tarkasti luokkasi nimeä .
  3. Huomautus : Vaikka sitä ei vaadita, avainsanojen lisääminen nimi- ja kuvauskenttiin auttaa asiakkaita löytämään sinut.

4. Kun olet valmis, sulje ikkuna valitsemalla Tallenna. Luokka lisätään Luokat -sivulle.
  5. Järjestä luokkia napsauttamalla ja vetämällä niitä järjestyksen muuttamiseksi.
    Siirrä luokkia
  6. Tee luokasta alaluokka napsauttamalla ja vetämällä luokkaa toisen alapuolella tai päällä. Pääluokilla voi olla kaksi alaluokan tasoa. Joten "Vaatteet, sitten paidat ja sitten naiset" toimivat, mutta "vaatteet, sitten paidat, sitten naiset ja sitten puserot" eivät.
    Tee alaluokkia
  7. Kun olet luonut luokan, muista luoda tuote tai muokata olemassa olevia tuotteita .
  8. Julkaise sivustosi , jotta muutokset tulevat voimaan.

Vinkkejä ja parhaita käytäntöjä

• Käytä kynäkuvaketta olemassa olevien luokkien muuttamiseen ja roskakorikuvakkeella luokkien poistamiseen, joita et enää halua.
  • Jos haluat nähdä, miltä sivustosi näyttää asiakkaille, valitse Verkkosivusto koontinäytölläsi.