Tuoteluokkien lisääminen

Auta asiakkaitasi löytämään nopeasti tarvitsemansa myymälästäsi luomalla tuoteluokkia ja alaluokkia.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytössä Commerce ja valitse Tuotteet -kohdasta Luokat .
  1. Valitse Luokat -sivulla Lisää .
  2. Anna luokan nimi ja kuvaus . Sinulla on myös mahdollisuus muokata Luokka -linkkiä . Luokkalinkkisi tarjoaa suoran URL -osoitteen tämän luokan tuotteille, ja sen pitäisi vastata tarkasti luokkasi nimeä .
  3. Huomautus : Vaikka sitä ei vaadita, avainsanojen lisääminen nimi- ja kuvauskenttiin auttaa asiakkaita löytämään sinut.

4. Kun olet valmis, sulje ikkuna valitsemalla Tallenna. Luokka lisätään Luokat -sivulle.
  5. Järjestä luokkia napsauttamalla ja vetämällä niitä järjestyksen muuttamiseksi.
    Siirrä luokkia
  6. Tee luokasta alaluokka napsauttamalla ja vetämällä luokkaa toisen alapuolella tai päällä. Pääluokilla voi olla kaksi tasoa alaluokkia. Joten "Vaatteet > Paidat > Naiset" toimisi, mutta "Vaatteet > Paidat > Naisten > Puserot" ei.
    Tee alaluokkia
  7. Kun olet luonut luokan, muista luoda tuote tai muokata olemassa olevia tuotteita .
  8. Julkaise sivustosi , jotta muutokset tulevat voimaan.

Vinkkejä ja parhaita käytäntöjä

• Käytä kynäkuvaketta olemassa olevien luokkien muuttamiseen ja roskakorikuvakkeella luokkien poistamiseen, joita et enää halua.
  • Jos haluat nähdä, miltä sivustosi näyttää asiakkaille, valitse Koontinäytöstä Verkkosivusto .