Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tuotteita, toimituskuluja ja maksurivikohtia Tilaukseen

Nyt kun olet lisännyt tilaajan ja luonut laskutusaikataulusi, sinun on lisättävä rivikohtia, jotka sisältyvät tilaushintaan.

Vaaditaan: WooCommerce -tilaukset ovat premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.

Lisää tuotteita

1. Napsauta Kohde -meta -ruudussa Lisää kohde (t) -painiketta.
  2. Napsauta Lisää tuote (tuotteet) -painiketta.
  3. Kirjoita modaaliin vähintään kolme hakutuotteen tuotetta ja valitse sitten tuote, kun se tulee näkyviin.
  4. Syötä määrä tekstiruutuun.
  5. Toista hakua uudessa tekstiruudussa lisätäksesi lisää kohteita.
  6. Napsauta Lisää -painiketta.

Lisää toimitus

1. Napsauta Kohde -meta -ruudussa Lisää kohde (t) -painiketta.
  2. Napsauta Lisää toimitus -painike.
  3. Napsauta kuljetusyhtiöllä kynäkuvaketta .
  4. Valitse toimitustapa avattavasta valikosta.
  5. Syötä toimitusmaksu Total -tekstiruutuun paikkamerkillä 0.
  6. Valitse Tallenna.

Lisää maksut

1. Napsauta Kohde -meta -ruudussa Lisää kohde (t) -painiketta.
  2. Napsauta Lisää maksu -painiketta.
  3. Anna ponnahdusikkunassa dollarimäärä tai prosenttiosuus ja napsauta OK .
  4. Voit muokata maksuerän tekstiä napsauttamalla kynäkuvaketta .
  5. Valitse Tallenna.