Lisää sääntöjä suodattaaksesi viestejä

Määritä Workspace -verkkosähköposti suodattamaan sähköpostisi automaattisesti kansioihin määrittämiesi sääntöjen mukaisesti.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Viestisuodattimet .
  3. Napsauta Lisää uusi .
  4. Valitse sääntö jonkin sähköpostikentän perusteella, anna arvo suodattimen aktivoimiseksi, valitse kansio, johon viesti siirretään, ja napsauta sitten OK .

Muuta suodatussäännön prioriteettia napsauttamalla säännön vieressä olevaa ylä- tai alanuolta.

Jos haluat muokata tai poistaa suodatussääntöä, napsauta Toiminnot -sarakkeesta Muokkaa tai Poista .