WordPress-hallinta Ohje

Liitä lisäverkkotunnus Managed WordPress -pakettiini

Voit liittää Managed WordPress -pakettiisi lisäverkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia. Nämä verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset ohjaavat liikennettä ensisijaiseen verkkotunnukseen. Tämä ei ole tarkoitettu usealle sivustolle.

Huomautus: WordPressin usean sivuston verkkoja ei tueta Managed WordPress -paketeissa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Managed WordPress -osiossa Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat käyttää.
  3. Avaa tämän hallintapaneelin yläosasta Asetukset-välilehti.
  4. Valitse Verkkotunnukset-osiossa Lisää ja valitse sitten Uusi lisäverkkotunnus.
    Lisäverkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen lisääminen Managed WordPress -pakettiin
  5. Valitse julkaisupaikka valitsemalla käytettävissä oleva verkkotunnus tililtäsi. Jos aliverkkotunnusta tai verkkotunnusta ei ole rekisteröity asiakastililläsi, valitse Käytä eri verkkotunnusta.
  6. Valitse Jatka .
  7. (Valinnainen) Niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka on rekisteröity asiakastilisi ulkopuolella, sinun tulee kopioida annetut DNS-tiedot verkkotunnuksen DNS-asetusten päivittämistä varten.
Huomautus: jos käytät aliverkkotunnusta, sinun on lisättävä uusi tietue ensisijaisen verkkotunnuksen hallintaan. (Mikä on aliverkkotunnus?)