Lisää suosikkikuvake WordPressiin

Suosikkikuvake tai sivuston kuvake on kuva, jonka näet URL -osoitteen yläpuolella olevalla välilehdellä, kun avaat sivustosi selaimella. Se auttaa kävijöitä löytämään sivustosi näytöltä, kun heillä on useita selainvälilehtiä auki. Voit hallita sivuston kuvakeasetuksia Mukautuksessa.

Huomautus: Ennen kuin seuraat alla olevia ohjeita, sinun tulee ladata kuva, jota haluat käyttää suosikkikuvakkeena, mediakirjastoon. Kuvan tulee olla neliö ja kooltaan vähintään 512 x 512 pikseliä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu > Teemat .
  3. Valitse Mukauttimessa Site Identity .
  4. Valitse Sivusto -kuvake -osiossa Vaihda kuvaa . Jos sivustollasi ei vielä ole suosikkikuvaketta, valitse Valitse sivusto -kuvake .
  5. Valitse Valitse kuva -kohdasta Mediakirjasto -välilehti.
  6. Etsi kuva, jota haluat käyttää sivuston kuvakkeena, ja valitse se. Valitse sitten Valitse.
  7. Valitse osio, jonka haluat näkyvän selaimessa, ja valitse sitten Rajaa kuva .
  8. Valitse Julkaise.