GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tilauspainikkeen lisääminen alatunnisteeseen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Jotta voit lisätä tilauslinkin sähköpostimarkkinoinnin alatunnisteeseesi, sinun on määritettävä rekisteröitymislomake oletuksena . Jos oletuksena ei ole lomaketta, alatunnisteessasi ei ole tilauslinkkiä.

GoDaddy Email Marketing linkittää myös oletusrekisteröintilomakkeeseen missä tahansa[[subscribe_link]] makro missä tahansa kampanjasi osassa.

Lomakkeen asettaminen oletukseksi:

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta tilisivusi yläosan kohtaa Rekisteröitymislomakkeet.
  3. Paikanna lomake, jonka haluat asettaa oletukseksi, ja vie hiiri Share -painikkeen oikealle puolelle. A Set as Default (Aseta oletukseksi) -painike tulee näkyviin. Napsauta tätä painiketta, jos haluat asettaa kyseisen rekisteröintilomakkeen oletukseksi.
  4. Napsauta OK vahvistusikkunassa.

Näet nyt Tilaa -painikkeen kampanjasi alatunnisteessa!

Voit aina palata rekisteröitymislomakkeiden sivulle tarkistaaksesi lomakkeen oletusasetukset. Aktiivinen oletuslomake tulee näkyviin Aseta oletustunnisteeksi .

Oletusrekisteröintilomakkeen muuttaminen:

Valitse vain Aseta oletukseksi -vaihtoehto minkä tahansa tilisi muun lomakkeen vierestä. Muista, että oletuksena voi valita vain yhden lomakkeen.

Voit poistaa oletusasetuksen seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen Forms sivulle.
  2. Napsauta näkyvissä olevaa Aseta oletukseksi -painiketta kytkeäksesi asetuksen pois päältä.
  3. Napsauta OK vahvistusikkunassa.

Seuraava vaihe

• Kun olet lisännyt tilauspainikkeen sähköpostiosoitteeseesi, määritä tervetuloviesti, joka lähetetään automaattisesti uusille tilaajillesi.

Lisätietoja

• Julkaise rekisteröitymislomake verkkosivustollasi