GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tilauspainikkeen lisääminen alatunnisteeseen

Jotta voit lisätä tilauslinkin sähköpostimarkkinoinnin alatunnisteeseesi , sinun on määritettävä rekisteröitymislomake oletuksena . Jos sinulla ei ole lomaketta oletuksena, alatunnisteessasi ei ole tilauslinkkiä.

GoDaddy Email Marketing linkittää myös oletusrekisteröintilomakkeeseen, missä käytät [[subscribe_link]] -makroa missä tahansa kampanjassa.

Lomakkeen asettaminen oletukseksi:

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta tilisivusi yläosan kohtaa Rekisteröitymislomakkeet.
  3. Paikanna lomake, jonka haluat asettaa oletukseksi, ja vie hiiri Share -painikkeen oikealle puolelle. A Set as Default (Aseta oletukseksi) -painike tulee näkyviin. Napsauta tätä painiketta, jos haluat asettaa kyseisen rekisteröintilomakkeen oletukseksi.
  4. Napsauta OK vahvistusikkunassa.

Näet nyt Tilaa -painikkeen kampanjasi alatunnisteessa !

Voit aina palata rekisteröitymislomakkeiden sivulle tarkistaaksesi lomakkeen oletusasetukset. Aktiivinen oletuslomake tulee näkyviin Aseta oletustunnisteeksi .

Oletusrekisteröintilomakkeen muuttaminen:

Valitse vain Aseta oletukseksi -vaihtoehto minkä tahansa tilisi muun lomakkeen vierestä. Muista, että oletuksena voi valita vain yhden lomakkeen.

Voit poistaa oletusasetuksen seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen Forms sivulle.
  2. Napsauta näkyvissä olevaa Aseta oletukseksi -painiketta kytkeäksesi asetuksen pois päältä.
  3. Napsauta OK vahvistusikkunassa.