GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tilauslinkkien lisääminen kampanjaan

Tilauslinkkien lisääminen sähköpostimarkkinointikampanjoihisi

Kun olet luonut Kirjautuminen lomakkeella voit lisätä sen GoDaddy Email Marketing kampanjan avulla tilauslinkki. Voit tilata linkin GoDaddy Email Marketing -kampanjaasi kahdella eri tavalla.

Kaksi tapaa lisätä rekisteröintilomake sähköpostikampanjaasi

1. Makrolinkki
  2. Anywhere lisäät [[subscribe]] tai [[subscribe_link]] GoDaddy Email Marketing korvaa tuotteen linkin nykyiseen Default Liittymislomake. Tämä toimii sekä mukautetuissa HTML -kampanjoissa että tavallisessa suunnittelutyökalussa.

3. Jaa URL -osoite
  4. Jokaisella rekisteröitymislomakkeella on yksilöllinen jakamisen URL -osoite. Voit lisätä tämän URL -osoitteen mihin tahansa kampanjasi tekstimoduuliin. Jaa URL -osoite linkittyy aina suoraan lomakkeen verkkoversioon.

Siirry Rekisteröitymislomakkeet -alueeseesi ja napsauta minkä tahansa lomakkeen alapuolella olevaa Jaa -painiketta tarttumalla kyseisen lomakkeen jakamisen URL -osoitteeseen.

Liittyvät aiheet:

Mitkä ovat parhaat keinot kasvattaa yleisöäni?
Voinko lisätä rekisteröintilomakkeen kampanjaani?
Mitkä ovat edistyneen rekisteröintilomakkeen vaihtoehdot?
Kuinka lisään rekisteröintilomakkeen verkkosivustolleni?