Kotisivukone Ohje

Ajan estäminen Verkkotapaamisissa

Voit estää kalenterissasi tietyn päivämäärän tai ajan, jotta ihmiset eivät voi tehdä siihen varauksia.

Vaaditaan: Sinun täytyy synkronoida tapaamiset henkilökohtaisen kalenterisi kanssa, ennen kuin voit estää ajan.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse valikosta Tapaamiset > Kalenteri.
    tapaamiskalenteri
  4. Valitse vasemmalla oleva valikkopainike ja sitten Päivä.
    tapaamispäivä
  5. Valitse muokattava päivä ja napsauta Estä aika -painiketta.
    tapaamisten ajan estäminen
  6. Määritä kyseisen päivän estettävän ajan alku ja loppu ja napsauta Tallenna.