Ajankohtaisten tuotteiden lisääminen

Lisää tuotteita, joita haluat erityisesti esitellä, jotta asiakkaat voivat nopeasti nähdä huipputuotteesi. Nämä voivat olla parhaiten myyviä tuotteitasi tai tuotteita tai palveluita, joihin haluat asiakkaiden kiinnittävän huomiota. Sinulla tulee olla Verkkomyymälä-sopimus, jotta voit tehdä tämän.

Huomautus: Sinun täytyy lisätä tuotteita myymälääsi ennen kuin voit määrittää joitakin niistä esittelyä varten. Lisäksi sinun on lisättävä Verkkomyymälä-osio sivustoosi ennen kuin Esittelyssä olevat tuotteet -osio tulee näkyviin. Lue Osan lisääminen sivustoon

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä näyttöä alas Verkkosivustot-osioon ja napsauta Hallitse-painiketta sivustosi vieressä.
  3. Jos et ole vielä julkaissut sivustoasi, napsauta kolmeviivaista painiketta ja valitse sitten Verkkomyymälä. Jos olet jo julkaissut sivustosi, napsauta koontinäytössä Hallitse kauppaa.
  4. Napsauta Tuotteet-välilehteä ja sitten Ajankohtaiset.
  5. Jos tämä on ensimmäinen kerta kun käytät Ajankohtaisia tuotteita napsauta Selvä juttu.
  6. Huomautus: Jos olet jo lisännyt ajankohtaisia tuotteita sivustollesi, sinut ohjataan suoraan Ajankohtaiset-välilehteen.

Napsauta Lisää ajankohtaisia tuotteita.
  7. Vieritä tuotteiden listaa ja valitse ne, joita haluat esitellä. Ne päivitetään automaattisesti sivustosi muokkausversioon.
    Vieritä tuotteiden läpi.
  8. Huomautus: Voit lisätä enimmillään 12 tuotetta esiteltäviksi aloitussivullesi. InstantPage-käyttäjät voivat lisätä kolme tuotetta esittelyä varten.

9. Voit järjestää ajankohtaiset tuotteesi napsauttamalla niitä ja vetämällä ne haluamaasi järjestykseen. Tämä muuttaa niiden järjestystä sivustosi aloitussivulla
    Järjestä tuotteet napsauttamalla ja vetämällä niitä.