No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ajoita asiakasraportti GoDaddy Prossa

Voit ajastaa raporttien luomisen ja lähettämisen asiakkaillesi automaattisesti.

Huomautus: Sinun on otettava Premium Client Report -ominaisuus käyttöön verkkosivustoillasi raporttien ajoitusta varten.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja valitse Avaa verkkosivuston koontinäyttö .
    Avaa verkkosivuston koontinäyttö
  4. Valitse asiakasraportti vasemmasta sivupalkista. Valitse sitten Ajoitus .
  5. Valitse Automaattisten asiakasraporttien asetukset -osiossa tiheys, toimituspäivämäärä ja -aika, mallipohja ja kieli.
  6. Valitse yksi kolmesta lähetysvaihtoehdosta. Valitse sitten Tallenna muutokset .
  7. Sisällytä/ poista asiakasverkkosivut -osiossa voit jättää verkkosivuston pois asiakasraportista viemällä hiiren sen päälle ja valitsemalla kohdan Jätä pois .