No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ajoita datakeskuksen siirron ajankohta uudelleen

Jos ajoit verkkosivustosi siirron uuteen datakeskukseen , voit ajoittaa sen niin kauan kuin siirtoa ei ole aloitettu. Haluat ehkä minimoida käyttökatkokset siirron aikana - esimerkiksi aikatauluta niin, että siirto tapahtuu silloin, kun vierailulla saattaa olla vähemmän ihmisiä.

Varoitus: Verkkosivustollasi on käyttökatkoksia siirryttäessä palvelinkeskusten välillä. Valitettavasti seisokkiaikaa ei voida kiertää.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux hosting huomioon haluat siirtää, valitse Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytön Asetukset -osiossa Palvelin .
    valitse palvelin
  4. Napsauta Datakeskuksen vierestä Muuta ja valitse uusi aika, jolloin haluat suorittaa siirron.
  5. Napsauta Siirrä tai Aloita siirto ja suorita kaikki tarvittavat ostokset.

Vahvistamme siirron sinulle sähköpostitse, kun se alkaa ja kun se on valmis.