Ajoita Microsoft Teams -kokous Outlookin verkkoversiossa

Kun ajoit jonkin tapahtuman Outlook -kalenterissasi, voit lisätä Teams -kokouksen. Vastaanottajat näkevät kokouksen tiedot, kun kutsu lähetetään.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmalla olevasta reunastaverkkokalenterikuvaketta Kalenteri .
    Kalenteri -kuvake on korostettu punaisella vasemmassa sivupalkissa.
  3. Valitse Uusi tapahtuma .
    Uusi tapahtuma -painike on korostettu punaisella.
  4. Anna tapahtuman nimi ja sitten osallistujiesi sähköpostiosoitteet. Teams -kokouksen kytkin käynnistyy automaattisesti.
    Huomautus: Jos otit Teams -kokous -valintakytkimen käyttöön ja sammutit sen sitten ennen osallistujille saapumista, se ei käynnisty automaattisesti uudelleen.
    Uusi tapahtuma -ikkuna on auki ja Teams -kokous -valitsin on käytössä.
  5. Anna loput tapahtuman tiedoista ja valitse sitten Lähetä .

Kun kutsu on lähetetty, näet tapahtumatapahtumassa listatut tiedot kokoukseen liittymisestä.