Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aktivoi avaimet käteen -kaupan teema

Vaihe 5 - WordPress -hallinta jälleenmyyjille -sarja.

Esittele ainutlaatuinen brändinidentiteettisi avaimet käteen -myymäläteemalla. Avaimet käteen -kaupan julkisivu -teema on valinnainen, mutta se antaa sinun hallita kaupan julkisivun asettelua, widgetejä ja sosiaalista mediaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Vie hiiri Ulkoasu -kohtaan ja valitse Teemat .
    Napsauta Teemat
  3. Napsauta Lisää uusi .
    Napsauta Lisää uusi
  4. Etsi Jälleenmyyjä tai Avaimet käteen -myymälä .
  5. Napsauta Asenna .
  6. Napsauta Aktivoi .
    Napsauta Aktivoi
  7. Muokkaa sivustoasi valitsemalla Mukauta.

Huomautus: Voit myös ladata avaimet käteen -myymälän teeman.