Rekisteröi .CN -verkkotunnukset (nimenvahvistus)

Jos haluat rekisteröidä .cn -verkkotunnuksen, sinun on vahvistettava yhteystietosi vahvistamalla nimen todellinen vahvistus ennen rekisteröintiä. Tämä osoittaa, että olet itse verkkotunnuksen rekisteröijä lataamalla henkilöllisyystodistuksesi meille.

Voit varmistaa, että käytettävissäsi on oikeantyyppinen henkilöllisyystodistus tarkastelemalla luetteloa hyväksymistämme henkilöllisyystodistuksista.

Huomautus: Jotta voit rekisteröidä .cn -verkkotunnuksen, sinun on suoritettava nimenvahvistus. Rekisteröintiäsi odotetaan, kunnes nimen todennus on suoritettu loppuun. Kun RNV on valmis, rekisteröintiä yritetään rekisterissä. Jos verkkotunnuksesi ei ole enää käytettävissä, hyvitämme hakemuksesi.

1. Valitse verkkotunnuksen hallinnassa joko Tarvittavat asiakirjat tai Odottava asiakirjan lataus .
    1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
    2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti.
    3. Valitse Hallitse sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
    4. Suorita vaihe 1.
  2. Napsauta Lataa uusi asiakirja tai Käytä olemassa olevaa asiakirjaa
  3. Huomautus: Voit ladata palvelimeen vain asiakirjoja, joiden tiedostomuoto on .jpg tai .png.

4. Täydennä näkyvissä olevat kentät ja napsauta jokaisen kohdalla Seuraava.

Huomautus: Antamiesi tietojen on oltava täsmälleen samanlaisia kuin antamasi henkilöllisyystodistus, muuten pyyntösi hylätään.

Antamistasi tiedoista tulee myös verkkotunnuksesi laillinen rekisteröijä.

Saat sähköpostiviestin 5 päivän sisällä koskien nimenvahvistuksesi tilaa.

Oikean nimen vahvistamiseen käytettävien yhteystietojen päivittäminen

Voit halutessasi muokata tietoja, joita käytetään oikean nimesi vahvistamiseen. Tämä prosessi eroaa tavasta, jota käytetään nimen alkuperäisen vahvistuksen yhteydessä.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti.
  3. Valitse Hallitse sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle ja napsauta Yhteystiedot-kohdan alapuolella Muokkaa.
  5. Näytölle avautuu ikkuna, jossa on seuraava ilmoitus: Olet jo läpäissyt oikean nimen vahvistamisprosessin. Napsauta ilmoituksen alaosassa olevaa Lataa asiakirjat -linkkiä.
  6. Huomautus: Voit ladata palvelimeen vain asiakirjoja, joiden tiedostomuoto on .jpg tai .png.

7. Valitse ladattavat asiakirjat, valitse Hyväksyn -ruutu ja napsauta Seuraava .
  8. Napsauta OK.

Muutosten hyväksynnässä voi kestää viisi päivää.