Aktivoi .CN-verkkotunnuksia (nimenvahvistus)

Jos haluat käyttää .CN-verkkotunnusta sivustoa tai sähköpostia varten, sinun tulee aktivoida se tekemällä nimenvahvistus. Lataamalla henkilötodistuksesi voit todistaa, että olet verkkotunnuksen tosiasiallinen rekisteröijä.

Voit varmistaa, että käytettävissäsi on oikeantyyppinen henkilöllisyystodistus tarkastelemalla luetteloa hyväksymistämme henkilöllisyystodistuksista.

Huomautus: Voit rekisteröidä .CN-verkkotunnuksia ilman nimenvahvistusta. Et kuitenkaan voi ylläpitää verkkosivustoa tai sähköpostia, ennen kuin olet vahvistanut oikean nimesi.

1. Verkkotunnuksien hallinnassa napsauta joko Vaadittavat asiakirjat tai Asiakirjojen latausta vahvistetaan.
    1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
    2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti.
    3. Valitse Hallitse sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
    4. Suorita vaihe 1.
  2. Napsauta Lataa uusi asiakirja tai Käytä jo ladattua asiakirjaa.
  3. Huomautus: Voit ladata palvelimeen vain asiakirjoja, joiden tiedostomuoto on .jpg tai .png.

4. Täydennä näkyvissä olevat kentät ja napsauta jokaisen kohdalla Seuraava.
    Varoitus: Antamiesi tietojen on vastattava henkilöllisyystodistuksesi tietoja täydellisesti. Muussa tapauksessa pyyntösi hylätään.

Myös verkkotunnuksesi virallisen rekisteröijän tiedot luodaan antamiesi tietojen perusteella.

Saat sähköpostiviestin 5 päivän sisällä koskien nimenvahvistuksesi tilaa.

Oikean nimen vahvistamiseen käytettävien yhteystietojen päivittäminen

Voit halutessasi muokata tietoja, joita käytetään oikean nimesi vahvistamiseen. Tämä prosessi eroaa tavasta, jota käytetään nimen alkuperäisen vahvistuksen yhteydessä.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti.
  3. Valitse Hallitse sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle ja napsauta Yhteystiedot-kohdan alapuolella Muokkaa.
  5. Näytölle avautuu ikkuna, jossa on seuraava ilmoitus: Olet jo läpäissyt oikean nimen vahvistamisprosessin. Napsauta ilmoituksen alaosassa olevaa Lataa asiakirjat -linkkiä.
  6. Huomautus: Voit ladata palvelimeen vain asiakirjoja, joiden tiedostomuoto on .jpg tai .png.

7. Valitse ladattavat asiakirjat, valitse hyväksynnän valintaruutu ja napsauta Seuraava.
  8. Napsauta OK.

Muutosten hyväksynnässä voi kestää viisi päivää.