GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Aktivoi GoDaddy Studio -tilini

Uuden GoDaddy -tilisi aktivointi kestää alle 5 minuuttia.

Huomautus: Jos sinulla on jo GoDaddy -tili, kirjaudu sisään näiden tietojen avulla - sinun ei tarvitse luoda uutta GoDaddy -tiliä.

1. Päivitä Over -sovelluksesi uusimpaan versioon. Sen nimi on nyt GoDaddy Studio.
  2. Avaa GoDaddy Studio -sovellus. Huomaat uuden logomme ja nimen.
  3. Aktivoi uusi tilisi ohjeiden mukaan. Tämä ei välttämättä tapahdu välittömästi.
  1. Siirry GoDaddy Studio -sovellukseen .
  2. Jos sinulla on olemassa Over -tili: Valitse näytön vasemmassa reunassa Minulla on Over -tili .
  3. Jos sinulla ei ole Over -tiliä: Valitse näytön oikealta puolelta Luo uusi tili .

4. Projektisi näyttö
  5. Luo uusi tilisi noudattamalla ohjeita.

Siirrämme projektisi automaattisesti uudelle tilillesi, mutta jos olet aktivoinut tilisi näiden ohjeiden avulla etkä löydä projektiasi, kokeile näitä vaiheita .