No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aktivoi integroitu SSL

Integroitu SSL on vakio -SSL, joka on integroitu useisiin webhotellituotteisiimme. Kun ostat yritys-, cPanel Maximum-, WordPress Hosting Ultimate- tai WordPress -verkkohotellisähköpostisopimuksen, SSL aktivoituu automaattisesti. Milloin se aktivoidaan, riippuu siitä, mikä verkkohotelli sinulla on.

Huomautus: Etkö ole varma, mikä verkkohotelli sinulla on? Näin voit tarkistaa .

cPanel- ja yritysverkkohotelli

Kun verkkohotellitilisi on aktivoitu, yritämme automaattisesti asentaa integroidun SSL: n ensisijaiseen verkkotunnukseesi. Voit tarkistaa tämän asennuksen tilan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Tarkista Suojaus -osiosta SSL -varmenteesi tila.

WordPress -verkkohotelli

Integroitu SSL aktivoituu, kun liität verkkotunnuksesi WordPress -verkkohotellitiliin, eikä tuotteen ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Aktivointiin voi kulua jopa 30 minuuttia.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi on erillisellä GoDaddy -tilillä tai kolmannen osapuolen kanssa, sinun on ehkä vahvistettava verkkotunnuksen omistajuus .

Maksullisen SSL -varmenteen käyttö

Jos päivitit paketin, johon oli jo asennettu maksettu SSL, voit jatkaa nykyisen SSL -varmenteen käyttöä. Jos haluat mieluummin käyttää integroitua SSL: ää, poista SSL -varmenne GoDaddy -verkkohotellistasi, ja integroitu SSL asennetaan automaattisesti jälkikäteen.

Huomautus: Integroitu SSL kattaa vain yritysverkkohotellin tai cPanel Maximum -sopimusten ensisijaisen verkkotunnuksen. Jos haluat hyödyntää erillistä maksettua SSL -salausta verkkohotellipaketissasi, aktivoi ja asenna SSL -tuote .