Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aktivoi jälleenmyyjäkaupan laajennukseni

Vaihe 2 Hallinnoitu WordPress jälleenmyyjille sarja.

Voit suunnitella myymälän jälleenmyyjäkaupan laajennuksella. Joitakin ominaisuuksia, jotka laajennus sisältää, ovat tuotu tuoteluettelo, verkkotunnushaku ja ostoskorin widgetit.

Huomautus: Jälleenmyyjäkaupan laajennuksen käyttöä koskevat vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

• PHP 5.4 tai uudempi
• WordPress 4.6 tai uudempi

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Vie hiiri Laajennukset ja napsauta sitten Lisää uusi .
    Napsauta Lisää uusi
  3. Etsiä GoDaddy-jälleenmyyjäkauppa .
    Hae jälleenmyyjäkauppaa
  4. Klikkaus Asenna nyt .
  5. Klikkaus Aktivoida .
    Napsauta Aktivoi
  6. Valitse Jälleenmyyjäkauppa , joka sijaitsee nyt sivupalkissa.
    Valitse Jälleenmyyjäkauppa
  7. Valita GoDaddy-tili GoDaddyltä ostettuihin jälleenmyyjäsuunnitelmiin. Muussa tapauksessa napsauta Muu jälleenmyyjän tili .
  8. Sinut ohjataan jälleenmyyjän ohjauskeskukseen. Jos sinulla on useita tilejä, valitse yksi avattavasta valikosta ja napsauta Aktivoi jälleenmyyjäsi .
  9. Muutaman minuutin kuluttua tilisi latautuu ja WordPress Tuotteet sivu tulee näkyviin.

Laajennuksesi on nyt aktivoitu ja yhdistetty tiliisi. Jälleenmyyjän ohjauskeskuksen kaikki tuotteiden hinnoitteluun tehdyt muutokset koskevat automaattisesti WordPressin tuotemuutoksia.

Huomautus: Voit myös ladata Jälleenmyyjäkauppa kytkeä.