SSL-varmenteet Ohje

Aktivoi SSL-krediittini

Huomautus: Jos SSL-varmenteesi on osa Verkkosivut + Markkinointi- tai Pro WordPress-verkkohotellitiliä, sinun ei tarvitse tehdä tätä. Me huolehdimme aktivoinnista ja asennuksesta puolestasi.

Kun olet ostanut SSL-varmenteen, tililläsi näytetään tietty määrä krediittiä, kunnes olet valmis käyttämään sen. Kun olet valmis pyytämään SSL-varmennettasi, sinun on ensin aktivoitava SSL-krediittisi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Määritä sen SSL-varmenteen krediitin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Jos sinulla on useita krediittejä, valitse niistä se, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Määritä.
  5. Päivitä (lataa) sivu, ja esiin pitäisi tulla Uusi varmenne. Jos se ei tule esiin, jatka sivun päivittämistä, kunnes se tulee esiin.