Aktivoi WordPressin pysyvät linkit FTP: llä

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Lisää URL -osoite uudelleen käyttäen yhtä seuraavista ohjeista verkkohotellisi tyypistä riippuen:

cPanel/Linux

1. Paikanna .htaccess -tiedosto.

Huomautus: Jos sinulla ei ole .htaccess -tiedostoa, voit luoda sen FTP -asiakasohjelmallasi tai luoda sen paikalliselle tietokoneellesi ja ladata sen verkkohotellitilille.

2. Muokkaa .htaccess -tiedostoa ja lisää tiedostoon seuraava, jos sitä ei vielä ole:
      # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -F RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModulec > # END WordPress
    3. Tallenna tiedosto ja lataa se verkkohotellitilillesi.

Plesk/Windows

1. Paikanna web.config -tiedosto.

Huomautus: Jos sinulla ei ole web.config -tiedostoa, voit luoda sellaisen FTP -asiakasohjelmalla tai luoda sellaisen paikalliselle tietokoneellesi ja ladata sen webhotellitilille.

2. Muokkaa web.config -tiedostoa ja lisää määritysosaan seuraava, jos sitä ei vielä ole:
      ? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > määritys > system.webServer > kirjoita uudelleen > säännöt > sääntö name = "WordPress -sääntö" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > ehdot > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /ehdot > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /sääntö > /säännöt > /rewrite > /system.webServer > /configuration >
    3. Tallenna tiedosto ja lataa se verkkohotellitilillesi.

Seuraavat vaiheet