No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aktivoi WordPressin pysyvät linkit FTP: llä

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Lisää URL -osoite uudelleen käyttäen yhtä seuraavista ohjeista verkkohotellisi tyypistä riippuen:

cPanel/Linux

1. Paikanna .htaccess -tiedosto.

Huomautus: Jos sinulla ei ole .htaccess -tiedostoa, voit luoda sen FTP -asiakasohjelmallasi tai luoda sen paikalliselle tietokoneellesi ja ladata sen verkkohotellitilille.

2. Muokkaa .htaccess -tiedostoa ja lisää tiedostoon seuraava, jos sitä ei vielä ole:
      # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -F RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModulec > # END WordPress
    3. Tallenna tiedosto ja lataa se verkkohotellitilillesi.

Plesk/Windows

1. Paikanna web.config -tiedosto.

Huomautus: Jos sinulla ei ole web.config -tiedostoa, voit luoda sellaisen FTP -asiakasohjelmalla tai luoda sellaisen paikalliselle tietokoneellesi ja ladata sen webhotellitilille.

2. Muokkaa web.config -tiedostoa ja lisää määritysosaan seuraava, jos sitä ei vielä ole:
      ? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > määritys > system.webServer > kirjoita uudelleen > säännöt > sääntö name = "WordPress -sääntö" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > ehdot > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /ehdot > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /sääntö > /säännöt > /rewrite > /system.webServer > /configuration >
    3. Tallenna tiedosto ja lataa se verkkohotellitilillesi.