Alatunnisteen muuttaminen WordPress-sivustossa

Pakollinen: Ennen kuin teet mitään muutoksia WordPress-teemaan, luo alateema, jotta et menetä tekemiäsi muutoksia teeman päivityksen yhteydessä.

Voit tehdä muutoksia WordPress-sivustosi alatunnisteen PHP-koodiin manuaalisesti. Teemasi footer.php-tiedoston PHP-koodia muokkaamalla voit mukauttaa alatunnisteen haluamaksesi ja muuttaa sivujen alareunassa näkyvän tekstin lisäksi muitakin asioita. Voit muokata WordPress-alatunnistetta seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Luo yhteys sivustoosi FTP:n tai tiedostonhallinnan avulla.
  2. Siirry sitten /wp-content/themes-hakemistoon.
  3. Avaa hakemisto, joka sisältää teeman, jota haluat muokata.
  4. Paikanna footer.php-tiedosto.
  5. Kopioi tiedosto asiaankuuluvaan alateemahakemistoon.
  6. Muokkaa ja päivitä footer.php-tiedostoa alatason teeman hakemistossa.

Alatason teeman hakemistossa olevaan footer.php-tiedostoon tehdyt muutokset ovat välittömästi etusijalla alkuperäiseen tiedostoon nähden.