Aliverkkotunnuksen lisääminen

Lisää aliverkon tietue DNS-vyöhyketiedostoosi verkkotunnuksesi käyttäessä GoDaddy-nimipalvelimia . Aliverkkotunnukset käyttävät verkkotunnuksen etuliitettä (kuten blog.mycoolnewbusiness.com) tiettyyn IP-osoitteeseen osoittavana A-tietueena. Verkkotunnukseen osoittavan aliverkkotunnuksen lisäämiseksi sinun täytyy lisätä CNAME-tietue.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Käytä vyöhyketiedostoasi valitsemalla DNS-hallinta.
  4. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää.
    valitse lisää uusi tietue
  5. Valitse A-vaihtoehto Tyyppi-valikosta.
  6. Anna uuden aliverkkotunnuksen A-tietueen tiedot:
    • Nimi: Isäntänimi tai etuliite aliverkkotunnukselle. Kirjoita esimerkiksi blog, jos haluat luoda aliverkkotunnuksen osoitteelle blog.mycoolnewbusiness.com.
    • Arvo: Aliverkkotunnuksesi IP-osoite. Tämä on yleensä verkkohotellitilisi IP-osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi aliverkkotunnuksen A-tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.