Office 365 GoDaddyltä Ohje

Aloita

Yrityksen GoDaddy Office 365 on ohjelmistotyökalukokoelma, jonka Microsoft® tarjoaa yrityksen GoDaddy kautta. Sopimuksiin sisältyvät sähköposti, kalenteri ja Microsoft Office -sovellusten käyttöoikeus. Tee tarvittavat määritykset katsomalla tämä video. Lue koko artikkeli.

Office 365 -sähköpostin määrittäminen iOS-käyttöjärjestelmän sähköpostisovelluksessa (iPhone/iPad)

Voit käyttää GoDaddy Office 365 -sähköpostiasi iOS-käyttöjärjestelmän omalla sähköpostisovelluksella, joka on valmiina iPhonessa ja iPadissa. Määrittäminen selitetään tässä videossa. Lue koko artikkeli.

Office 365 -sähköpostin määrittäminen Outlookissa Android-laitteilla

Tässä videossa näytetään, miten voit määrittää GoDaddy Office 365 -sähköpostitilisi Android-laitteeseesi käyttämällä Outlookia laitteessasi valmiina olevan sähköpostisovelluksen sijasta. Lue koko artikkeli.

Office 365 -sähköpostin määrittäminen Outlook 2016:ssa Windows-käyttöjärjestelmässä

Opi määrittämään GoDaddy Office 365 -sähköpostitilin asetukset Microsoft Outlook 2016 -ohjelmassa Windows-käyttöjärjestelmässä. Lue koko artikkeli.

Sähköpostin edelleenlähetyksen määrittäminen Office 365:ssa

Tutustu siihen, miten voit ottaa käyttöön Office 365 -sähköpostitilillesi lähetettyjen sähköpostiviestien edelleenlähetyksen Gmailiin, Hotmailiin tai muuhun sähköpostipalveluun. Lue koko artikkeli.

Office 365 -sähköpostialiaksen lisääminen

Mikä sähköpostialias on? Katsomalla tämän opit lisäämään sähköpostialiaksen GoDaddy Office 365 -sähköpostitiliin.

Lisätietoja

Lue näistä artikkeleista lisää yrityksen GoDaddy kautta tarjottavasta Office 365:sta ja siitä, miten se määritetään muissa laitteissa.