Aloita alusta (poista kaikki sisältö) Linux -verkkohotellitililläni

Näin voit poistaa kaiken Linux -verkkohotellitilisi sisällön, jotta voit aloittaa uudella asennuksella.

Vaaditaan: Ennen kuin seuraat näitä ohjeita: Jos sinulla on SSL -varmenne tilille, sinun on ensin poistettava kyseisen SSL -varmenteen asennus .
Varoitus: Tee ja lataa kopioita sisällöstä, jonka haluat säilyttää. Tilisi kaiken sisällön poistaminen sisältää kaikki varmuuskopiotiedostot.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Tilin Dashboard valitsemalla > Nollaa.
    valitse nollaus
  4. Lue viesti (muistutamme, mitä poistetaan) ja napsauta Seuraava .
  5. Kirjoita kenttään nollaus ja napsauta sitten Nollaa tili . Poistamme kaikki tilillä olevat tiedot ja opastamme sinut sitten uuden määrityksen läpi.