No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aloita alusta (poista kaikki sisältö) Linux -verkkohotellitililläni

Näin voit poistaa kaiken Linux -verkkohotellitilisi sisällön, jotta voit aloittaa uudella asennuksella.

Vaaditaan: Ennen kuin seuraat näitä ohjeita: Jos sinulla on SSL -varmenne tilille, sinun on ensin poistettava kyseisen SSL -varmenteen asennus .
Varoitus: Tee ja lataa kopioita sisällöstä, jonka haluat säilyttää. Tilisi kaiken sisällön poistaminen sisältää kaikki varmuuskopiotiedostot.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Tilin Dashboard valitsemalla > Nollaa.
    valitse nollaus
  4. Lue viesti (muistutamme, mitä poistetaan) ja napsauta Seuraava .
  5. Kirjoita kenttään nollaus ja napsauta sitten Nollaa tili . Poistamme kaikki tilillä olevat tiedot ja opastamme sinut sitten uuden määrityksen läpi.